Nieuws

Ter nagedachtenis aan de vrijwilliger van het 1e uur
Nieuws · 22. maart 2021
Gisteren werden we op de hoogte gebracht van het overlijden van onze vriend en vrijwilliger van het 1e uur Martin Frieling.
Inzameling actie
Nieuws · 11. februari 2021
Onze stichting heeft hulp nodig! We hebben het financieel zwaar door de coronamaatregelen , zonder hulp komt er geen tocht meer. Helpt u mee om de gezinnen met een ziek kind ook een fijne tijd te geven?
Even voorstellen
Nieuws · 09. februari 2021
Jeroen Meinders De nieuwe penningmeester per 01-01-2021
OP VAKANTIE NA CORONA IS NIET VOOR IEDEREEN VANZELFSPREKEND
Nieuws · 08. februari 2021
Een grote groep zieken mogen/kunnen door hun ziekte al heel lang niet naar buiten. Veel van hun leven al een hele lange tijd in angst om niet (weer) ziek te worden. Zelfs na de corona crisis en inenting kunnen/durven ze niet veilig op vakantie te gaan.
Nieuws · 01. februari 2021
De nieuwe folder is klaar
Nieuws · 31. januari 2021
Deze flyer zal in de havens waar we aanmeren worden neergelegd voor de geïnteresseerden die voorbij lopen
Nieuws · 24. december 2020
Schipper Ruud Stam, voor zijn naasten bekend als ‘Helpende Hollander’, heeft nu zelf hulp nodig. Sinds het invoeren van de ‘anderhalvemetersamenleving’ ligt de volledige bruine vloot stil, de professionele passagiersvaart met traditionele schepen. Voor Ruuds stichting Heroes4Life, waarmee hij ernstig zieke en terminale kinderen en hun gezinnen onvergetelijke uitjes bezorgt, is deze tijd desastreus. “Tot en met augustus is mijn agenda helemaal leeg.” Vanwege de coronamaatregelen kan...
Nieuws · 24. april 2020
Ook goede doelen worden hard geraakt door de corona crisis en bijbehorende maatregelen.
Nieuws · 10. maart 2020
Allereerst onze grote dank aan de Stichting Heroes4life, dat jullie zo iets mogelijk maken en daarmee ook een grote dank aan alle sponsoren. Het uitwisselen van gedachten, ideeën, emoties en belevenissen was echt heel waardevol. Ik denk dat hebben niet alleen mijn man en ik zo ervaren, maar ook de andere gezinnen. Het delen van wat we (ieder gezin voor zich) meegemaakt hebben verbindt en zo kwamen niet alleen mooi gesprekken terstond, maar hebben we ook met zijn allen binnen een paar dagen een...
Nieuws · 09. maart 2020
Uitnodiging start vaarseizoen Harderwijk

Meer weergeven