Allereerst onze grote dank aan de Stichting Heroes4life, dat jullie zo iets mogelijk maken en daarmee ook een grote dank aan alle sponsoren.
Het uitwisselen van gedachten, ideeën, emoties en belevenissen was echt heel waardevol. Ik denk dat hebben niet alleen mijn man en ik zo ervaren, maar ook de andere gezinnen. Het delen van wat we (ieder gezin voor zich) meegemaakt hebben verbindt en zo kwamen niet alleen mooi gesprekken terstond, maar hebben we ook met zijn allen binnen een paar dagen een hechte groep kunnen vormen. We mochten een avond samen uit eten, waar we amper bijkwamen van het lachen, terwijl voor onze kinderen gezorgd werd met friet en frikandel plus een filmavond onder dek. Maar ook tijdens het zeilen was er genoeg tijd om samen aan de touwtjes te trekken, met 5 mannen een zeil te hijssen, aan het stuur te staan of het schip klaar te maken voor aan- en afmeren. Al die momenten om samen te werken, elkaar te leren kennen en te genieten van elkaar, wind, de zee, de natuur.... waren in mijn ogen zeer waardevol. Soms zaten we ook met een kop koffie of thee gewoon boven/onder dek te luisteren naar de verhalen van de ander. Zo fijn.
De kinderen vermaakten zich prima : er werd gerend en zich verstopt, geschaakt, gepuzzeld, mens-erger-je-niet en kaart-spelletjes gespeeld en creatief met paracorden sluitelaanhangers en armbanden gevlochten. Verf en stiften uit de kast gehaald en met de kunstwerken de kajuit mooi versierd. Jong en oud kon hartstikke goed met elkaar over weg, ook de verschillende leeftijden van de kinderen was geen enkel probleem.
Prachtig was ook eens niet te hoeven koken. De hele dag werd heerlijk verzorgd door een kok en zijn maatje die lekkere dingen op tafel toverden zonder dat wij erover na moesten denken. Dieet wensen werden prima omgezet en als het weer het toeliet werd de soep met broodjes zelfs boven aan dek geserveerd. Wat wil vrouw meer??
Kortom een zeeeeer geslaagde week, reis, ervaring, we zijn er in voor meer 😉
Nog eens onze grote dank aan alle medewerkers.
Groetjes van familie de Bruin als er zijn Fiona, Maurits, Alain en Annette
Na een vreselijk heftig jaar is het nu weer tijd voor mooie herinneringen ❤
Dankzij Stichting #Heroes4life hebben wij met ons fantastische gezin en 4 andere gezinnen mogen genieten van een week zeilen op het IJsselmeer en de Waddenzee.
1000x dank aan alle lieve mensen die dit mogelijk hebben gemaakt.
Familie Janssen
Afgelopen week mogen uitwaaien op schip 'de Vrijheid'. Met de stichting Heroes4life zaten we met 4 andere gezinnen aan boord van een fantastische driemaster.
Op zo'n boot is er geen ontkomen aan, je lacht met elkaar en je huilt met elkaar. Zonder dat we elkaar kenden, deelden we dezelfde pijn en hadden we dezelfde humor. Kenden dezelfde dokters, medicijnen, verdrietjes en wanhoop. Binnen no-time veranderden we van heroes4life naar friends4life...
De kids maakten nieuwe vrienden en werden zelfs verliefd! Voor het eerst kon er worden gepraat en gehuild over nare en verdrietige gevoelens die er nog altijd zijn en werden littekens aan elkaar getoond. Onbetaalbaar en onbeschrijfelijk bijna.
Wij mogen deze fantastische week weer bijschrijven in ons boek van 'nieuwe herinneringen'.
Familie Koerts
Enorm genoten aan boord van het schip “de Vrijheid” aangeboden door Stichting Heroes 4 Life Deze mooie stichting biedt gezinnen met een chronisch of ernstig ziek kind de mogelijkheid om samen met andere gezinnen een week mee te varen. Heel waardevol voor ons! We deelden lief en leed met elkaar en vonden veel herkenning en maakten mooie herinneringen!
Deze week bracht de wind ons van Enkhuizen naar Medemblik, Texel, Makkum, Stavoren en weer terug naar Enkhuizen. Mede dankzij de bijdrage van de bewogen vrijwilligers konden wij intens genieten van elkaar en de prachtige omgeving. Dank aan de sponsoren Top installatiegroep Hoogeveen Theo Beelien en Duikteam Zeester die deze onvergetelijke week voor ons mogelijk maakten!
Familie van Rennes