Zeilen 

Ook zin om even lekker uit te waaien op het water? Ga lekker met ons mee. We varen op de Meridiaan of de Vrijheid. Onder begeleiding van de schipper varen we over onder andere het IJsselmeer. Iedereen kan en mag meehelpen, uiteraard naar je eigen mogelijkheden. Je zal met een team van vrijwilligers dit allemaal mogelijk maken. Je zal ontdekken dat je meer kan dan je nu denkt.  aanmelden kan via het aanmeldformulier

 

Duik en water dag 

Ga met ons mee, ervaar om gewichtloos te "zweven" onderwater. Onder leiding van ervaren duik instructeurs en vrijwilligers gaan we een middag duiken in Harderwijk. 
Voor de mensen die niet kunnen of mogen duiken zijn er kano's beschikbaar. 

 

Paardrijden 

Een paard verzorgen, slapen op de manege, en de mogelijkheid om te (leren) paardrijden. Spreekt jouw dat ook zo aan? Dit is mogelijk in Riel (Tilburg), bij manege ’t Zandeind. Met vrijwilligers en instructeurs gaan we er een toffe tijd van maken.  

We slapen in de Blokhut, dit is op het terrein van de manege.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier

 

Paragliden
Ter land ter zee en in de lucht. Grenzen verleggen, je angst overwinnen, maar bovenal genieten van de 'vrijheid' in de lucht.

Ga samen met een instructeur de lucht in. In samenwerking met het bestuur van Elsefly gaan we topdag tegemoet. hou onze facebookpagina in de gaten voor meer info.