· 

OP VAKANTIE NA CORONA IS NIET VOOR IEDEREEN VANZELFSPREKEND

 

Nederland staat stil, heel Nederland is in de greep van Corona. Iedereen ervaart nu hoe het is om gedwongen thuis te moeten blijven, Velen van jullie kunnen nu niet ‘normaal’ naar buiten zonder angst te hebben om ziek te worden, Bijna niemand kan nu op vakantie. Maar gelukkig is voor velen het einde in zicht! Over een paar maanden mogen we weer op vakantie, terug naar school en als de inentingen er zijn kunnen we weer zonder zorgen naar buiten. 

 

Maar helaas geld dit niet voor iedereen. Een grote groep zieken mogen/kunnen door hun ziekte al heel lang niet naar buiten. Veel van hun leven al een hele lange tijd in angst om niet (weer) ziek te worden. Zelfs na de corona crisis en inenting kunnen/durven ze niet veilig op vakantie te gaan.

Nu na een hele maand lockdown, een week avondklok en isolatie van je vrienden en/of familie begrijpen we pas goed hoe het leven van een chronisch zieke er elke dag uit ziet.

Stichting Heroes 4 life wil juist voor deze groep zieken de stip op de horizon zijn, een vakantie waar ze naar toe kunnen leven, zodat ook zij na de Coronacrisis een keer onbezorgd op vakantie kunnen.

Afgelopen jaar was voor veel mensen en bedrijven een ongelofelijk zwaar jaar. 

Dit geld ook voor Stichting Heroes 4 Life. Er was geen overheidssteun voor ons. Onze pot is leeg.  

Waar het dus op neer komt, is dat we uw hulp nodig hebben om dit te verwezenlijken.

We zijn opzoek naar financiële steun in de form van sponsoren. 

Stichting Heroes 4 Life is door de belastingdienst aangemerkt als ANBI. Dit is aantrekkelijk voor donateurs, omdat giften aan een ANBI belastingvoordeel kunnen opleveren.

U kunt uw gift overmaken op iban: NL26TRIO0338830561 tnv Stichting Heroes 4 Life. 

Kijk voor meer informatie over onze stichting en uitleg over sponsoring op WWW.HEROES4LIFE.NL

Reactie schrijven

Commentaren: 0