· 

Even voorstellen

Tijdens een zomervakantie in Frankrijk sta je op de camping toevallig tegenover ene Ruud Stam. Een dag later zweef je samen met hem boven het Meer van Annecy (tandemvlucht paragliding). De vriendschap blijft en veel verhalen over de stichting worden verteld. Het is geweldig te horen wat zo’n avontuur op de boot voor het kind en het hele gezin betekent. 

 

Mijn naam is Jeroen Meinders en heb samen met Manon 3 zonen. Door één van mijn hobby’s (duiken) ben ik in contact gekomen met Kees Abbes en samen met Ruud hebben we inmiddels al veel gedoken. Mij is gevraagd penningmeester te worden van Heroes 4 Life en daar heb ik niet lang over na hoeven denken. Ik vind het super om iets te kunnen betekenen voor deze stichting. 

 

Groeten,

Jeroen Meinders

Penningmeester Stichting Heroes 4 Life