Over ons

Stichting Heroes 4 life is in 2017 gestart. Het doel van de stichting is de kinderen en jongeren die ernstig of chronisch ziek zijn hun zorgen even te laten vergeten. Doordat de zorgen naar de achtergrond gaan, hopen we te bereiken dat zij weer even kunnen genieten van een mooie ervaring.  

Voor de jongeren in de leeftijd van 16 t/m 25 jaar deze jongeren ook optrekken met allemaal lotgenoten die zelf ook ziek zijn is dat ineens niet meer bijzonder zodat ze echt kunnen genieten en er vriendschappen worden gevormd die erg waardevol zijn.

Dit in de vorm van verschillende soorten vakanties. Zeilen, heerlijk je hoofd leeg maken op het water. Mee helpen met het zeilen, met je eigen mogelijkheden. Of door te duiken onder begeleiding van een professioneel team. Of juist door te leren paardrijden en je te laten begeleiden door een paard, maar dat je toch zelf nog de teugels in handen hebt. De vakanties worden door sponsoren en donateurs mogelijk gemaakt. 
  
Ook gaan we regelmatig kortere trips organiseren zoals een weekend duiken of een dag kanoën, zodat jongeren elkaar weer terug kunnen zien.

Bij alle vakanties en trips is de opzet altijd zo dat iemand die zich even wat minder voelt dat die zich terug kan trekken en kan rusten. Dus geen busvakantie waarbij je continu wel mee moet maar een zeilschip waarbij je kamer / bed altijd bij de hand is. 
Ruud Stam

Voorzitter

Periode 2020 - Heden

Norman Heins
Vice voorzitter

Periode 2017 - Heden

Kees Abbes

Secretaris

Periode 2017 - Heden

Jeroen Meinders

Penningmeester

Periode 2020 - HedenErik-Jan Dekker

Voorzitter

Periode 2017 - 2020

Peter Dekker

Penningmeester

Periode 2017 - 2020

Ruud Stam

algemeen bestuur

Periode 2017 - 2020

Kees Abbes

Secretaris

Periode 2017 - Heden