Voorzitter Erik-Jan Dekker
Voorzitter Erik-Jan Dekker

Ik ben Erik-Jan Dekker, 42 jaar, getrouwd en vader van drie kinderen. Ben al sinds mijn 17e ondernemer, lange tijd in de telecom en sinds de verkoop van dat bedrijf nu weer actief bij een mooi nieuw bedrijf, Transportingwheels.com. Ik woon al lange tijd met veel plezier in Kampen. Als jonge jongen ben ik verhuisd naar Kampen en woonden wij op een groot winkelschip, het bedrijf van mijn vader. Een winkelschip kun je zien als een tankstation voor scherpen waar naast olie en smeerolie ook touw, verf en allerlei andere zaken voor de scheepvaart worden verkocht.

 

Uit die tijd, lang geleden, ken ik ook al Ruud als zeilschipper van de Meridiaan en hebben wij altijd samen met anderen veel lol gehad in onze passie voor het water, erop en eronder dus denk aan zeilen, waterskiën en duiken. Ruud is altijd al veel bezig geweest met goede doelen en zich daarvoor inzetten. Toen hij mij vroeg als voorzitter voor zijn nieuwe stichting heb ik daar even goed over nagedacht of het te combineren was met mijn gezin, bedrijf en andere activiteiten en toen het antwoord daarop JA was voor mij heb ik zonder twijfel toegezegd.

 

 

Ik onderschrijf de doelstellingen van de stichting volledig en we zijn met een mooie groep mensen gestart om te bouwen aan een mooie stichting waarbij we zoveel mogelijk zieke kinderen een onvergetelijke vakantie of spectaculaire dag willen laten beleven en ze ook waardevolle contacten willen laten opbouwen met lotgenoten. Daar doen we het voor en dat willen we maken tot iets heel moois.


Kees Abbes: secretaris
Kees Abbes: secretaris

Mijn naam is Kees Abbes, ik ben getrouwd met Esther samen hebben we 4 dochters. Amissa , Sterre, Yentl en Rhodé. We wonen in Almelo.

 

In 2017 zijn Ruud Stam en ik gestart met dit nieuwe avontuur. Ik zal mij in gaan zetten als secretaris van stichting Heroes 4 Life.

 

Door de contacten binnen de verschillende ziekenhuizen in Nederland en mijn liefde voor de duiksport en het zeilen was mijn intresse in deze stichting direct gewekt. 

Samen met Ruud heb ik uren lang vergaderd om de puntjes op de i te zetten om dit doel zo goed mogelijk op poten te zetten.

 

 

In het dagelijks leven ben ik mantelzorger van 1 van onze kinderen. 

Bij onze dochter werd in 2009 een zeer kwaadaardige hersentumor met uitzaaiingen ontdekt. In deze lange en drukke tijd zijn we in aanraking gekomen met verschillende goede doelen. Hierdoor weet ik hoe belangrijk het is 

 om een plek te hebben waar je je zorgen even opzij kan zetten.

 

Naast mantelzorger zit ik in de cliëntenraad van het Maxima medisch centrum (kinder oncologisch ziekenhuis in Utrecht) en zit ik in de werkgroep hersentumoren van de VOKK.

 

Met vriendelijke groet Kees Abbes

Kees@heroes4life.nl 


OPGEVEN IS GEEN OPTIE.

Ik ben Ruud Stam, schipper van de Meridiaan.

Mijn hobby's zijn duiken, kanovaren, schaatsen, paragliden, bergbeklimmen en trial rijden. Mijn zoon Wilco heeft echt mijn genen, want al deze dingen doen we samen. Ook het varen is een hobby van me. Als Wilco op het voordek meehelpt dan ben ik super trots, als schipper en als vader.

 

Ik vind het mooi om mijn kennis als schipper in te zetten voor een goed doel, en andere mensen bij de stichting te betrekken die ook iets kunnen betekenen voor Heroes 4 Life. Vooral mensen met een beperking laten meedraaien en aan het werk zetten, ze het gevoel geven er ook bij te horen.

Een ieder heeft wel iets waar hij goed in is; de een kan goed koken, een ander zit in de zorg of zit bij een kanovereniging of duikclub. Iemand met een spierziekte onderwater te zien bewegen als een vis, die op het land een schildpad is, dat maakt me gelukkig. Een blinde jongen een schip laten sturen op zijn gevoel, met zijn neus in de wind, ja dat zijn mooie momenten. Ik probeer de neuzen dezelfde kant op te krijgen, zodat we met Heroes 4 Life nog heel veel mooie zeiltochten kunnen maken.

 

Mijn doel: jongeren gezond en ziek met elkaar te verbinden en hun een voorzet te geven om er samen wat van te maken. Ouders van een ziek kind het gevoel te geven dat ze er niet alleen voor staan en elkaar niet verliezen in hun relatie. Kinderen zijn heel flexibel en gaan weer snel door in hun leven, terwijl de ouders er in blijven hangen en er moeite mee hebben weer door te gaan met leven.

 

Met dit bestuur van Heroes 4 Life is het mooi om hier aan te kunnen en mogen werken met elkaar.

 

Tot op het water of in de lucht!

 

Groetjes,

Ruud

Norman Heins
Norman Heins

 

'Het is de taak van onze stichting om jonge mensen die (chronisch) ziek zijn een welverdiende vakantie aan te bieden voor hen en zijn of haar familie. De rode draad in onze activiteiten is sportief, grensverleggend, veilig en warm.  Als vriend van Heroes 4 Life ben ik gevraagd mijn steun te verlenen aan de stichting en graag zet ik mij in om zoveel mogelijk jonge mensen en hun familie te kunnen laten genieten een dag, weekend of week op een door Heroes 4  Life georganiseerde evenement. Denk hierbij aan zeil( zwerf) tochten op het IJsselmeer, paardrijden, bergklimmen en nog veel meer buitenactiviteiten. Al deze evenementen worden mogelijk gemaakt door volledige ondersteuning van artsen, psychologen en zeer gemotiveerde vrijwilligers.

 

 

Mijn taak als bestuurslid bij Heroes 4 Life is input geven aan de denktank, uitdragen van onze missie en het bewaken en continueren van de veiligheid van onze activiteiten en de schepen waar we mee varen. Het maakt niet uit of je chronisch ziek bent, in een rolstoel zit, blind bent of gewoon niet goed in je vel zit, bij ons ben je van harte welkom en ontvangen je graag! Uiteraard is je familie, vriend of vriendin ook uitgenodigd, wij zien naar jullie uit!

Heb je vragen over onze stichting, evenementen of wil je je aanmelden voor een evenement, stuur een mail naar secretariaat@heroes4life.nl 

 

Met warme groet, Norman Heins