Ambassadeur

 

De meest exclusieve vorm van support is een ambassadeurschap. Deze vorm is tweeledig:
U zorgt voor de continuïteit van onze activiteiten, waardoor wij vele kinderen kunnen helpen. En anderzijds kunt u uw maatschappelijke betrokkenheid zichtbaar maken en uw netwerk vergroten.

 


 

Door mijn werk ben ik twee keer in contact gekomen met mede oprichter Ruud Stam. Vol passie vertelde hij over de stichting Heroes4life. Het doel van de stichting is de kinderen en jongeren die ernstig of chronisch ziek zijn hun zorgen even te laten vergeten. Doordat de zorgen naar de achtergrond gaan, hopen ze te bereiken dat zij weer even kunnen genieten van een mooie ervaring. Dit in de vorm van verschillende soorten vakanties. Zeilen, heerlijk je hoofd leeg maken op het water. Mee helpen met het zeilen, met je eigen mogelijkheden. Of door te duiken onder begeleiding van een professioneel team. Of juist door te leren paardrijden en je te laten begeleiden door een paard, maar dat je toch zelf nog de teugels in handen hebt. De vakanties worden door sponsoren en donateurs mogelijk gemaakt. Vanuit mijn werk is er een goededoelen fonds waaruit wij als ambassadeur een project kunnen aanbevelen.

 

Ik heb Ruud aangegeven dat ik graag ambassadeur wil zijn voor dit mooie project en ik ga proberen om hiervoor geld los te krijgen bij onze organisatie. Van de stichting heb ik de nodige filmpjes en foto’s mogen bekijken en dit raakte mij diep. Kinderen die enorm aan het genieten waren, ondanks hun ziekzijn. De vrijwilligers die belangeloos mee gaan om deze kinderen een onvergetelijke vakantie te bieden. Dit zijn ook kanjers. Ruud en ik hebben lange tijd gesproken over wat hem motiveert om dit werk te doen voor de stichting. Ruud heeft aan mij gevraagd om een stukje te schrijven om dit project bij u aan te bevelen. Dat wil ik bij deze doen en wil dan ook graag een ambassadeur zijn voor deze stichting.

 

 

 

Hans Aalberts

Register Uitvaartverzorger

 

Monuta Harderwijk

 

Stationslaan 9

 

3844 GA  Harderwijk