· 

Vol verwachting klopt ons hart

Vol verwachting klopt ons hart.. zou hij wel komen? Ondanks de kou verzamelde zich vanmorgen een grote groep gezinnen en vrijwilligers aan boord van de Meridiaan. Schipper Ruud en matroos Wilco waren er klaar voor. De chocolademelk was warm, de soesjes en speculaas stond al klaar. Een aantal deelnemers van Heroes 4 Life, leden van de scouting en kanovereniging Harderwijk zouden samen Sinterklaas gaan ophalen. In een stoet van zo'n 10 schepen gingen we op weg naar de aanlegplaats waar duizenden kinderen stonden te wachten.
Halverwege de tocht kwam er zelfs een speedboot vol met zwarte pieten aan. Ze klommen aan boord om de kinderen en ouders te voorzien in de kilo's suikergoed. Heerlijk om die glunderende kindergezichtjes te zien. Een echte piet op het dek!

Wat ons betreft voor herhaling vatbaar.